DIensten

INFRASTRUCTUUR

 Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van onze infrastructuur. Deze infrastructuur is een belangrijke voorwaarde voor een goed functionerende economie en samenleving. Alles draait om mobiliteit en bereikbaarheid, waarbij veiligheid en optimale bereikbaarheid altijd centraal staan. Traasenovaal heeft meer dan 38 jaar ervaring in de uitvoering van grote en kleine projecten van zowel overheden als bedrijven. Hij is een infrastructuurexpert. Een expert die ruimte respecteert, zich inzet voor beweging en zorg draagt ​​voor het milieu.

 De relaties van Traasenovaa Infra zijn oa (bouw)bedrijven, (semi)overheidsinstellingen, gemeenten en treinstations. Maar ook collega’s die gebruik maken van onze speciale kennis en kunde en/of machines. Een flexibele en klantgerichte aanpak staat daarbij altijd centraal. Maar zeker ook oplossingsgericht, want uiteindelijk zien wij ons werk ook als een service. We denken en werken samen tot het einde van het hele project.

Verantwoordelijkheid

Om kennis en expertise te borgen heeft Traasenovaa Infrastructuur alle werkterreinen intern en werkt het samen met gespecialiseerde partners. Hierdoor is ons werkterrein breed en veelzijdig en kunnen we zowel voor kleine als voor zeer grote projecten worden ingezet. Ons werkterrein omvat b.v. wegen, commerciële en industriële gebieden, woonwijken en fietspaden. Daarnaast voeren we grond-, riolerings- en straatwerkzaamheden uit om de objecten klaar te maken voor verantwoord bouwen en wonen.

Wat klanten over ons zeggen

“Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Traasenovaa Infra. De combinatie van efficiëntie, klantvriendelijkheid, kwaliteit, transparantie en menselijk management vormen een ondernemer met gevoel voor proportionaliteit. De flexibiliteit om te schakelen tussen uw eigen en dat van de klant maakt Traasenovaa Infra tot een betrouwbare partner die met u meedenkt. Kortom, Traasenovaa Infra brengt: “Kwaliteit voor een langere tijd, met garantie op behoud”.